EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Actualment, un dels grans problemes és el poc control de l’energia que tenim tant pel que fa a nivell particular com a nivell d’empresa i que comporta que les despeses energètiques siguin desmesurades a final de mes.

Així doncs, SOLVAT Renovables no només porta a terme la implementació d’energies renovables sinó també la implementació de millores en el funcionament i en la manera com es fa la gestió energètica.

Creiem fermament que per avançar cap una transició energètica justa i sostenible, és necessari que tothom estigui conscienciat i tingui el control dels seus consums i, sobretot, que pugui gestionar la seva energia de forma totalment autònoma independentment de la comercialitzadora que tingui contractada.

Per això, la nostra assessoria energètica es centra en quatre aspectes:

 1. Recollida de dades: Primer de tot, us fem una primera visita on valorem els consums energètics mitjançant la factura de la llum i avaluem les vostres instal·lacions i equips.
 2. Estudi energètic: Elaborem un estudi energètic amb les dades prèvies i tots els aspectes a millorar.
 3. Propostes de millora: Un cop tenim l’estudi energètic realitzat, plantegem una sèrie de propostes de millora mitjançant els gràfics i càlculs oportuns i presentem al client l’estalvi que li pot suposar implementar aquestes millores.
 4. Implementació de les millores: La implementació pot abastar les energies renovables, la lluminària LED o fins i tot instruccions pedagògiques per treballar d’una manera més eficient.
  A més, a nivell empresarial i, per completar aquesta assessoria de gestió energètica, posem a la vostra disposició un Software de gestió energètica.

Oferim la possibilitat de contractar el nostre software de gestió energètica mitjançant el qual es podran supervisar minut a minut els consums i gaudir d’un control total de la seva gestió. D'aquesta manera el client serà totalment administrador de la seva instal·lació.

Quins beneficis comporta el software de gestió energètica?

 • Monitorització dels equips de mesura
 • Possibilitat de reduir la factura de l’electricitat
 • Tenir un millor control del consum energètic
 • Evitar penalitzacions en la factura de la llum
 • Disposar d’una simulació de factures futures