INVERTEIX EN EL SOL

Existeixen maneres vàries d’invertir en una font renovable com és el sol. I nosaltres només t’aplanem el camí per poder-ho fer.

Parcs solars

Tens uns terrenys i no els dones ús? Voldries treure’n un rendiment?

Nosaltres ens encarreguem de tots el tràmits per donar-los un valor energètic de camp fotovoltaic, poder executar el parc i ser capaços d’obtenir un rendiment dels terrenys contribuint alhora en la lluita contra el canvi climàtic.

Contacta amb nosaltres, ens fas saber el tipus de solar o parcel·la del qual disposeu i els nostres tècnics en faran una valoració per determinar si és viable implementar-hi aquesta tecnologia. Consulteu-nos aquí.

Comunitats Energètiques

Les comunitats energètiques s’estan obrint pas en aquesta nova etapa de la generació distribuïda.

Què fem nosaltres?

Trobem la millor solució per a aquesta comunitat, elaborem el projecte, preparem els respectius contractes perquè no hi hagi cap imprevist i en realitzem la instal·lació.

Per últim, en tramitem la legalització davant l’administració i, enllestit el procés, la comunitat ja podrà gaudir de la seva pròpia generació d’electricitat gratuïta i cada veí participant podrà rebre els kWh solars proporcionals a la seva aportació individual prèvia.

En què consisteix una comunitat energètica?

Senzillament, es posen d’acord un grup de persones per crear el seu propi espai d’energia, que tant pot ser sobre una teulada com en un terreny.

Contractes PPA

Tens capital i vols invertir en el sector energètic?

Nosaltres us procurem projectes amb un alt valor econòmic. Contacteu amb nosaltres, us explicarem com funciona aquesta mena de contractes i quin rendiment pot donar aquesta tipus d’inversió segons el capital que es vulgui aportar.

Posteriorment, us inclourem a la nostra base de dades i us oferirem les diferents opcions d’inversió perquè escolliu la que més s’adapti als vostres interessos.

Que és un contracte PPA?

Un PPA (Power Purchase Agreement) és un contracte de compravenda d’energia a llarg termini entre un generador d’energia renovable i un consumidor sense passar per comercialitzadores.

No és arriscat invertir en aquesta mena de contractes?

Per tal de restar-li risc a la inversió treballem amb els millors advocats especialitzats en dret de l’energia amb la finalitat d’elaborar els contractes amb el màxim de clàusules possibles a fi de beneficiar les dues parts.