PUNTS DE RECÀRREGA DE VEHICLES

El nostre concepte de transició energètica abasta també l’àmbit del transport. Per això, t’ajudem en tot el procés per convertir els teus viatges en desplaçament altament sostenibles.

Volem ser-hi des del minut 0. No tenim conveni amb cap concessionari ni amb cap marca d’automòbils. Només cerquem la millor opció per a tu.

Què us oferim?

Us assessorem i busquem la millor solució de vehicle elèctric totalment personalitzada, sense lligams amb cap marca.

Gestionem tots els tràmits per poder gaudir de les ajudes del pla MOVES II per a la mobilitat eficient amb subvencions de fins a un 40% del cost total (sense IVA) de les instal·lacions de punts de recàrrega.

Elaborem el projecte per instal·lar el punt de recàrrega que més s’ajusti al teu edifici o habitatge oferint la millor solució segons el vehicle escollit.

Disposem de tècnics altament qualificats per fer el muntatge de la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles amb diligència i seriositat.

Ens encarreguem del manteniment del vostre punt de recàrrega per oferir-vos un rendiment òptim i la màxima seguretat.

Portem a terme la legalització dels punts de recàrrega davant de les institucions públiques pertinents per tal d’estalviar-te maldecaps.

Oferim un sistema de monitoratge per gestionar la recàrrega del vehicle perquè tingui el mínim cost possible.

On carregareu el vostre vehicle elèctric o híbrid endollable?

 • En un garatge privat.

  Disposeu d’un garatge privat en el vostre habitatge, ja sigui interior o exterior i heu d’instal·lar un punt de recàrrega per al vostre vehicle elèctric?

  Nosaltres ens encarreguem de tot el procés perquè gaudeixis del carregador adequat segons les teves necessitats.

 • En un garatge comunitari.

  Disposeu d’una plaça de pàrquing dins d’un aparcament comunitari i heu d’instal·lar punts de recàrrega tot respectant les premisses de la Comunitat?

  Ens fem càrrec tant de tota la preinstal·lació en el garatge comunitari com posteriorment la del punt o punts de recàrrega necessaris.

 • A la seu de la vostra empresa.

  Voleu oferir un servei als vostres clients i empleats o bé voleu incorporar vehicles sostenibles a la vostra flota de vehicles d’empresa?

  Tenim tota mena de solucions de punts de recàrrega interiors, exteriors o bé sota pèrgoles solars.

Contacteu amb nosaltres, feu-nos saber les vostres necessitats i un dels nostres professionals us assessorarà en tot el procés.

Per què un punt de recàrrega?
Perquè té cura del teu vehicle carregant fins a 8 vegades més ràpid que amb un endoll normal.