TOTES LES EMPRESES TENEN UNA DESPESA FIXA IMPORTANT EN COMÚ: L’ELECTRICITAT.

Contacta'ns

Independentment del tipus de negoci, tenim una solució d’autoconsum solar fotovoltaic industrial per a vosaltres. D’aquesta manera serà la vostra empresa qui gestionarà la seva pròpia energia.

Com que SOLVAT Renovables té clar que una de les premisses és buscar el màxim rendiment amb el mínim cost, ofereix als seus clients la solució que els permet convertir un consum en un actiu i, el més important de tot, amb un retorn de la inversió en aproximadament 5 anys.

OPCIONS DE FINANÇAMENT DE LES INSTAL·LACIONS

Solpay

La instal·lació serà vostra des del primer dia. Us oferim una solució completa perquè pugueu tenir la màxima independència energètica possible amb el més prompte retorn de la inversió i us acompanyem en tot el procés per a la vostra instal·lació d’autoconsum:

  • Estudi tècnic complet de la planta fotovoltaica sobre la coberta de la vostra empresa
  • Primera proposta econòmica i avantprojecte
  • Elaboració del projecte final
  • Tramitació dels permisos d’obra municipals
  • Direcció de l’obra
  • Instal·lació de la planta solar fotovoltaica
  • Posada en marxa i, des del primer segon, ja podreu beneficiar-vos de l’energia gratuïta
  • I, per últim, ens encarreguem del manteniment perquè continueu gaudint sense preocupacions de l’energia solar

Solfinance

Si voleu pagar però la vostra instal·lació poc a poc, aquesta és la millor opció.

Us posem en contacte amb diferents entitats financeres amb qui tenim conveni perquè a un interès molt baix pugueu finançar la instal·lació. El sistema fotovoltaic serà a la vostra disposició des del primer dia i el podreu costejar còmodament amb les quotes mensuals que més us convinguin. Així doncs, nosaltres us acompanyem en tot el procés per a la vostra instal·lació d’autoconsum.

FAQs

La mitjana de retorn de la inversió en empreses està al voltant dels 5 anys. És a dir, una tecnologia que té una vida útil superior als 30 anys amb garanties de producció d’uns 25 anys i que només amb 5 anys ja està amortitzada. Això representa tenir una autonomia i una reducció de costos energètics superiors al 60% en molts dels casos.

Si afegim el fet que en diversos municipis atorguen subvencions per a la seva instal·lació en l'ICIO, l’IBI i/o l’IAE, encara podríem fer baixar per sota dels 5 anys el retorn de la inversió.

La resposta és sí, ja sigui de xapa, de formigó o fins i tot que no es pugui perforar perquè està impermeabilitzada. Disposem de tot tipus de solucions per a qualsevol coberta.

Si disposes d’una nau i la tens llogada pots instal·lar-hi plaques i vendre l’energia al teu llogater. D’altra banda, si estàs de lloguer a una nau i vols disposar d’aquesta tecnologia hauràs de demanar permís al propietari i negociar com aprofitar-vos ambdós de l’energia produïda.