VOLS ESTALVIAR DINERS I LLUITAR CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC?

LA TEVA TEULADA, LA TEVA ENERGIA.

Contacta'ns

SOLVAT Renovables us ofereix els seus serveis tècnics i instal·ladors qualificats perquè gaudiu de la vostra pròpia electricitat implementant l’energia solar fotovoltaica a una teulada pròpia, la del vostre habitatge unifamiliar, o bé a la coberta de l’edifici de la comunitat.

I quin és el pla d’actuació per aconseguir-ho?

  1. En primer lloc, estudiarem els vostres consums elèctrics i farem el dimensionament de les plaques solars fotovoltaiques que necessiteu adaptant-nos a la capacitat de la vostra teulada.
  2. Així doncs, els nostres enginyers dissenyaran la millor solució personalitzada, els nostres tècnics en faran la instal·lació en molts pocs dies i, per últim, tramitarem les possibles bonificacions i legalitzarem la instal·lació de tal manera que la energia sobrant, que no consumiu, la pugueu vendre i rendibilitzar encara més la producció energètica.
  3. Posteriorment, ens encarregarem de fer un seguiment i manteniment perquè gaudiu sense preocupacions de l’energia neta que ens proporciona el sol.

L’autoconsum és a l’abast de tothom!

Tu tries com pagar la instal·lació: fins a 15 anys de finançament amb instal·lacions amb un cost mínim, des de menys d’un euro al dia per poder gaudir de la vostra instal·lació d'autoconsum solar fotovoltaic.

Voleu un estudi personalitzat per a la instal·lació de panells solars fotovoltaics al vostre habitatge? Demaneu-lo. És totalment gratuït i sense cap mena de compromís.

FAQs

El retorn de la inversió es situa al voltant dels 9 anys, però amb les ajudes que donen molts municipis en forma de reducció de l’IBI i de l’ICIO es pot arribar a escurçar a la meitat aquest temps d’amortització. Nosaltres t’ajudarem a sol·licitar totes les bonificacions pertinents.

Els preus oscil·len entre els 3500 euros i els 9000 euros i poden arribar a sobrepassar els 20000 euros. Tot depèn de l’autonomia que busquis i si vols incorporar o no bateries a la instal·lació.

Segons el RD244/2019 que facilita l’autoconsum compartit és possible realitzar una instal·lació entre diversos veïns. A l’hora de legalitzar la instal·lació, ens encarreguem de gestionar-la de tal manera que cada veí rebi els kWh que li pertoquen segons l’aportació prèvia.

De forma molt senzilla. Mitjançant una plataforma web i amb el teu smartphone.